Linii de reciclare mase plastice, PET, PE, PP etc.

Spălare, uscare, re-granulare

Filozofia firmei  ITALREC este aceea că banii de investiție se cheltuiesc o singura dată, în timp ce banii pentru operare se cheltuiesc în fiecare zi și din acest motiv este esențial ca aceste cheltuieli de operare să fie minime, chiar dacă pentru atingerea acestui obiectiv sunt necesare investiții ceva mai mari.

Dat fiind ca PET-ul este mai greu decât apa, precum și faptul ca acesta este mult mai abraziv decât alte mase plastice, liniile de reciclare pentru PET sunt diferite de celelalte. Procesarea se poate limita la producerea de fulgi curați de mase plastice, dar poate continua și cu transformarea cestora în granule.

Funcție de interesul clientului, fulgii pot fi de calitate medie sau de calitate înaltă, prin adăugarea unor echipamente suplimentare în linia de bază. Și umiditatea finală poate fi ajustată funcție de nevoi. O soluție de scădere a umidității produsului finit poate fi abordată și după un oarecare număr de ani de la prima punere în funcțiune, însă, dacă există o astfel de intenție este de preferat să se aloce de la început un spațiu pentru echipamentele ce se vor introduce ulterior.

 

Și pentru densificare soluțiile oferite pot fi în funcție de nevoile clientului.

 

Prima pagină