Categorii deseuri
Abatorizare
Acizi
Acumulatori
Agricultura
Altele
Bioremediere
Carton
Cauciuc
Chimice
DEEE
Echipamente
Gropi de gunoi
Hartie
Lemn
Marmura
Metal-feroase
Pamant din constructii
Periculoase
PET
Piele
Plastic
Rafie
Reziduu petrolier
Solventi
Spitalicesti
Sticla
Textile
Ulei uzat
VSU
| Metal-neferoase
|. Aluminiu
|. Aluminiu - aliaj
|. Cupru
|. Nichel
|. Zinc
Top 10 - vizualizari
Oferta  Cauciuc 
vand deseu din cauciuc  
Oferta  Plastic 
vand pvc din termopane  
Oferta  | Metal-neferoase 
reciclare  
Oferta  Plastic 
vand plastic 100 de tone   
Cerere  Cauciuc 
cumpăr anvelope   
Cerere  Carton 
cumpăr carton balotat   
Cerere  |. Nichel 
cumpar wolfram   
Cerere  Sticla 
cumpar sticla  
Oferta  Plastic 
vindem pa 6, pa 66,pa 12  
Cerere  DEEE 
reciclare electrice(deee)  
  Detalii anunt
Titlu anunt deșeuri deee fier neferoa
Categorie anunt DEEE
Tip anunt Cerere
   
17 vizualizari  
Data adaugarii anuntului 2020-05-12
Data expirarii anuntului 2021-05-11
   
Descriere anunt scapa de fierul vechi care iti ocupa spatiu si transforma-l in bani.
este important ca oamenii sa inteleaga ca fierul vechi reprezinta o resursa epuizabila, mai ales daca este exploatata in ritmul actual. de aceea colectam si reciclam fier vechi care va fi transformat, iar in felul acesta contribuim la protejarea naturii si a resurselor mediului inconjurator.
centrul nostru de colectare fier vechi bucuresti este solutia perfecta daca iti doresti sa scapi de deseurile feroase si neferoase si de a obtine avantaje financiare.
oferim servicii de colectare fier vechi de la domiciliu
daca ai resturi metalice, un vehicul vechi, uzat, dezmembrat sau obiecte electrice generale, de uz casnic, care se afla in jurul curtii sau care acumuleaza praf in garaj, contacteaza-ne si noi venim direct la domiciliul tau cu utilaje speciale si asiguram transportul, incarcarea si cantaritul in regim gratuit.
ce trebuie sa stii cand vrei sa reciclezi fier vechi?
apeleaza cu incredere la firma noastra autorizata de colectare, insa inainte de toate, trebuie sa stii cateva notiuni de baza in acest sens. inainte de toate, trebuie sa stii ca poti recicla orice obiect facut din metal, de la masina de tuns iarba, componente ale unui vehicul, rable, frigiderul vechi, sarma, gardul de fier, calorifere vechi sau alte materiale feroase. daca ai oportunitatea de a castiga bani in urma reciclarii fierului vechi, n-ar trebui sa mai iei in calcul aruncarea acestuia la groapa de gunoi.
recicland, nu numai ca ajutum industria sa reproceseze deseurile, ci ajutam intreg mediul in care tram sa se dezvolte.
apeleaza la centrul nostru de reciclare rable
daca masina este inca functionala, o poti aduce singur la centrul nostru de colectare, daca nu, contacteaza-ne si venim sa o luam personal. in prezenta ta, masina se urca pe cantarul electronic, se cantaresc inclusiv banchetele, plasticele, caroseria, motorul si alte accesorii. per total, partea metalica reprezinta 75% din intregul masinii. caresoria va fi maruntita cu ajutorul unui utilaj si se va transforma in fier vechi.
ar trebui sa te gandesti ca o cantitate considerabila de fier vechi nu doar ca iti aduce profituri rezonabile daca alegi centrul nostru de colectare fier vechi, ci economisesti spatiu si in acelasi timp, protejezi mediul prin reciclare fier.
fierul vechi- material 100% reciclabil
fierul reprezinta un material 100% reciclabil, astfel, cantitati impresionante de minereu natural pot fi economisite, evident, cu efecte pozitive asupra consumului de energie.
prin reinnoirea mijloacelor de transport, a utilajelor si a resturilor feroase rezultate din diferite activitati, s-a acumulat o cantitate mare de fier vechi, astfel incat, astazi o parte semnificativa a otelului rezulta din procesul de reciclare fier vechi. acest lucru a dus la transformari uriase in industria siderurgica.
stiai ca in urmatorii ani se prevede ca 60 milioane de tone de otel se vor obtine prin topirea fierului vechi?
reciclarea fierului vechi a redus potentialul de poluare a aerului cu pana la 86% si a potentialul de poluare a apei cu pana la 76% datorita .
stiai ca...
fierul este cel mai bogat si folosit minereu dintre toate metalele
pe langa faptul ca este cel mai abundent metal, este si cel mai folosit in industria materialelor de constructii pentru producerea otelului.
fierul este utilizat pentru productia de otel
utilizarea fierului pentru productia de otel a crescut in ultimii ani. constructiile locuibile sunt la mare cautare, iar fierul transformat in otel este necesar pentru structura caselor si a altor constructii deoarece confera o rezistenta durabila in timp, de exemplu, rezistenta ridicata la cutremur. aceste constructii folosesc peste 50% din productia mondiala de otel. fierul vechi serveste, deci, acestui proces prin reciclare si valorificare.
fierul se regaseste in aproape toate produsele pe care le utilizezi
fara acesta, masinile si electrocasnicele ar fi de domeniul trecutului pentru ca toate sunt compuse din fier. disparitia acestei resurse ar insemna ca fiecare dintre noi sa revenim in epoca de piatra si sa improvizam toate produsele care au in componenta lor fier. ar fi imposibil. telefoanele, cutitele, furculitele, au si ele in componenta lor fier. imagineaza-ti ca n-ar exista, nu poti face asta, asa-i? daca fierul nu ar mai exista, ar fi imposibil sa realizam constructii rezistente sau produse care ne fac viata mai frumoasa si mai usoara.
din acest motiv, este foarte important ca fierul vechi sa fie colectat si reciclar. colectarea fierului vechi are multiple beneficii asupra mediului si nu numai, iar decizia ta de a apela la o firma autorizata de colectare fier vechi te ajuta sa te implici direct in protejarea mediului.
poti face bani frumosi daca vinzi fierul vechi firmei noastre de colectare. lumea este in continua schimbare, iar ce este vechi nu trebuie schimbat, trebuie colectat si reciclat. daca ai o masina uzata, trebuie sa o schimbi cu una noua pentru ca siguranta si confortul sunt prioriare. acest lucru este valabil si in cazul unui aragaz sau frigider vechi, de exemplu. produsele vechi sunt inlocuite cu altele noi.
contribuim si noi la incurajarea ta pentru a inlocui vechiul cu noul si astfel, iti propunem cea mai buna oferta la schimbul fierului vechi.
pentru a afla care este pretul fierului vechi pe kilogram, ne poti contacta, iar noi iti oferim toate detaliile. ba mai mult de atat, beneficiezi de plata cash, pe loc!
Anunt adaugat de:
Nume firma fier-vechi20209
Nume persoana peto petru
Activitate reciclator
Tara
Zona / Localitate Bucuresti bucurești
Telefon 0731915663
Fax
Email Petopetru@gmail.com
Adauga un anunt in aceasta categorie (click aici)


Abonare newsletter
Click to join deseuri_online

Click pe imagine pentru abonareSurvey
In cifra curenta de afaceri a firmei dumneavoastra, ce procent este generat prin folosirea site-ului www.deseuri-online.ro ?
Intre 20% - 30%
Intre 10% - 20%
Mai putin de 10%
Mai mult de 30%
Nu sunt sigur
Noutati
01-10-2018
Traim intr-o era a tehnologiei, totul se transforma cu o viteza ametitoare. Vedem sisteme din ce in ce mai sofisticate in toate domeniile, inclusiv in
23-05-2016
Cu totii am simitit acest an o scadere tot mai mare a volumul tranzactionat de deseuri. Incepand cu scaderea pretului barilului de petrol, deseurile a
22-02-2011
POS Mediu Axa II, DMI 1: Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deseurilor si extinderea infrastructurii de management al deseurilor (Versi
Adauga un anunt
Adaugarea unui anunt pe site este gratuita si consta din patru etape. Pentru a adauga un nou anunt, fa click aici
Cautare rapida
in
Acces membrii
Pentru a intra in sectiunea restrictionata, fa click aici
Termeni si conditii  ||   Servicii cu plata  ||   Contact
eXTReMe Tracker