De ce noi

Firma dumneavoastra genereaza deseuri reciclabile. Daca generati mai mult de 500 kg lunar, atunci cu siguranta noi va putem ajuta, iar aici puteti obtine un pret corect in cazul vanzarii sau cumpararii deseurilor.

Ce este?
Cum functioneaza?

Ce deseuri se pot tranzactiona online?

Pana in acest moment am incheiat pentru dumneavoastra parteneriate cu reciclatori si colectori pentru deseuri carton, hartie, PET, folie, etc. ...

Lista completa

Deseuri - Online . ro
Deseuri-Online.ro

Deseuri-Online.ro este prima
   Bursa de Deseuri ©     din Romania.
In cei peste 9 ani de existenta a devenit un punct de reper si un loc de intalnire a cererii cu oferta, pentru diverse tipuri de deseuri.

Despre noi

Contul meu


Incepand din luna Iunie 2012 pe site-ul Deseuri-Online.ro se pot tranzactiona online deseuri. Verificati zilnic pretul deseurilor pentru a putea vinde la cel mai bun pret deseurile pe care le detineti.

Click aici pentru a intra in contul dvs...

Utilizator nou


Daca sunteti un generator/ colector/ reciclator de deseuri (reciclabile), pentru a va putea folosi de avantajele platformei de tranzactii online trebuie sa va deschideti un cont pe site. Sunt necesare datele firmei, ale persoanei de contact, copii dupa Codul de Identificare Fiscala si dupa Acordul de Mediu al firmei.

Click aici pentru va inregistra...                                                                          Confidentialitate, Termeni si Conditii

Contact

Deseuri-Online Consulting SRL
Str. P. Manoliu nr.2, s.2, Bucuresti RO
CIF: RO19136357
Tel. (10:00 - 16:00): +40 742 228 999
Email:

Ultima revizie Iulie 31, 2012

eXTReMe Tracker