De ce noi

Firma dumneavoastra genereaza deseuri reciclabile. Daca generati mai mult de 500 kg lunar, atunci cu siguranta noi va putem ajuta, iar aici puteti obtine un pret corect in cazul vanzarii sau cumpararii deseurilor.

Ce este?
Cum functioneaza?

Ce deseuri se pot tranzactiona online?

Pana in acest moment am incheiat pentru dumneavoastra parteneriate cu reciclatori si colectori pentru deseuri carton, hartie, PET, folie, etc. ...

Lista completa

Deseuri - Online . ro
Deseuri-Online.ro

Deseuri-Online.ro este prima
   Bursa de Deseuri ©     din Romania.
In cei peste 9 ani de existenta a devenit un punct de reper si un loc de intalnire a cererii cu oferta, pentru diverse tipuri de deseuri.

Despre noi

Despre Deseuri-Online.ro


Am creat pentru dumneavoastra in 2003 Deseuri-Online.ro, prima bursa de deseuri online. Este primul proiect de acest gen din Romania, si este non-profit. Intentionam ca deseuri-online.ro sa ramana non-profit si in viitor, si sa ajute pe cat mai multi dintre dumneavoastra. Suntem recunoscatori tuturor celor care ne-au ajutat la realizarea bursei si le multumim celor ce o folosesc.

In plus, la solicitarea dumneavoastra, din Iunie 2012 este functionala prima platforma online de tranzactii, in care puteti vinde sau cumpara deseurile online, in ziua, la cursul si in conditiile cele mai convenabile firmei dumneavoastra.

Contact

Deseuri-Online Consulting SRL
Str. P. Manoliu nr.2, s.2, Bucuresti RO
CIF: RO19136357
Tel. (10:00 - 16:00): +40 742 228 999
Email:

Ultima revizie Iulie 31, 2012

eXTReMe Tracker