De ce noi

Firma dumneavoastra genereaza deseuri reciclabile. Daca generati mai mult de 500 kg lunar, atunci cu siguranta noi va putem ajuta, iar aici puteti obtine un pret corect in cazul vanzarii sau cumpararii deseurilor.

Ce este?
Cum functioneaza?

Ce deseuri se pot tranzactiona online?

Pana in acest moment am incheiat pentru dumneavoastra parteneriate cu reciclatori si colectori pentru deseuri carton, hartie, PET, folie, etc. ...

Lista completa

Deseuri - Online . ro
Deseuri-Online.ro

Deseuri-Online.ro este prima
   Bursa de Deseuri ©     din Romania.
In cei peste 9 ani de existenta a devenit un punct de reper si un loc de intalnire a cererii cu oferta, pentru diverse tipuri de deseuri.

Despre noi


Termeni si conditii. Confidentialitate.


1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Deseuri-Online.ro/Online, denumite in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa parasiti acest website.

2. Descriere site

Site-ul a fost realizat pentru a asigura informatii si servicii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze site-ul de la adresa www.deseuri-online.ro/online/. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara cazului in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

3. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a serviciilor SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL

SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • continutul sau calitatea anunturilor de pe acest site. Raspunderea pentru aceste anunturi o poarta in intregime cei care au introdus in baza noastra de date anunturile respective. Ne referim aici in special la: tipuri de deseuri, cantitati, preturi, utilaje, caracteristici deseuri sau utilaje, etc

Astfel SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Noi nu putem garanta disponibilitatea deseurilor afisate. De asemenea, nu putem garanta faptul ca fotografia afisata pe site (acolo unde exista) este cea a deseurilor aflate la furnizor. Fotografia, acolo unde exista, este furnizata de catre furnizorul deseurilor. Din acest motiv noi nu raspundem de posibile neconcordante aparute intre pozele de pe site si anumite deseuri aflate la furnizori

4. LIMITARI ALE RESP0NSABILITATILOR:

NU NE ASUMAM RESPONSABILITATEA SI NU PUTEM FI FACUTI VINOVATI PENTRU PAGUBELE APARUTE PRIN FOLOSIREA IN ORICE FEL A MATERIALELOR SI INFORMATIILOR OBTINUTE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE

5. SECURITATEA INFORMATIILOR:

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Noi nu ne asumam insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bug-urile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

6. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL sau a afiliatiilor sai.

SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

7. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura utilizatori ca depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Orice informatie sau material trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului in vederea publicarii acestora pe site vor fi de asemenea sub incidenta si protectia legislatiei in vigoare referitoare la dreptul de proprietate intelectuala.

Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL se fac pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea acestor comunicari.

Utilizatorii acestui site sunt in mod expres instiintati despre interdicitia de a folosi atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu : este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).

SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

8. Inregistrare

Pentru utilizarea serviciilor oferite de site - in cazurile in care este necesara obtinerea unui "nume de utilizator" si a unei parole - sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si sa innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.

9. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.deseuri-online.ro/online/ conform acestor "Termeni si Conditii".

10. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL a depus la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal notificarea de luare in evidenta, aceasta avand nr. 18159.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este crearea contului dumneavoastra si autentificarea dumneavoastra pe site.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare doar pentru crearea contului dumneavoastra, autentificarea dumneavoastra pe site si introducerea lor in cadrul anunturilor postate de dumneavoastra (daca introduceti anunturi pe site).

Refuzul dvs. determină ne-crearea contului si imposibilitatea accesarii paginilor destinate membrilor inregistrati in sistem.

Aceste date vor putea fi folosite pentru a va transmite informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de noi, doar daca ati bifat casuta corespunzatoare acestei optiuni, din formularul de inregistrare.

Aceste date nu vor fi transferate din sistemul nostru.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email contact@deseuri-online.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

11. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

12. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

"Termeni si Conditii " constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL in privinta utilizarii site-ului www.deseuri-online.ro/online.

SC DESEURI-ONLINE CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact@deseuri-online.ro.

Inapoi

Contact

Deseuri-Online Consulting SRL
Str. P. Manoliu nr.2, s.2, Bucuresti RO
CIF: RO19136357
Tel. (10:00 - 16:00): +40 742 228 999
Email:

Ultima revizie Iulie 31, 2012

eXTReMe Tracker